Defendor – Lippaat aseisiin

Olemme olleet alalla jo useita vuosia ja olemme huomanneet että lippaita katoaa joskus tai ne voivat mennä hukkaan. Siksi me olemme erikoistuneet tarjoamaan korvaavia lippaita laajalle valikoimalle erilaisiin aseisiin.. Vaikka meillä on lippaita useisiin suosittuihin aseisiin, yritämme keskittyä enemmän harvinaisempiin ja vaikeammin saatavilla oleviin lippaisiin, jotka muut toimittajat eivät ehkä tarjoa. Myös harvinaisempia lippaita keräilyyn löytyy meiltä. Kaikki lippaat mitä on meillä verkkosivuillamme myynnissä ovat lupavapaita Suomessa.

Meillä ei kuitenkaan ole perus Glock 17 lippaita saatavilla tällä hetkellä. Ymmärrämme, että ne ovat yleisiä ja suosittuja, mutta olemme päättäneet keskittyä muihin vähemmän yleisiin lippaisiin. Jos etsit tietyn tyyppistä lipasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin – voimme yrittää auttaa sinua löytämään sen.

Halusimme hiukan laajentaa valikoimaa asiakkaillemme niin tuoteryhmässä ”aseiden vara-osia ,militariaa ja sekalaista” löytyy aiheeseen muutakin kuin lippaita. Tätä tuoteryhmää tullaan laajentamaan koko ajan. Käy katsomassa.

Suomessa meidän toimitusajat ovat 1-2 viikkoa. Pyrimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tilauksestasi tai toimitusajoista, ota yhteyttä meihin – olemme aina valmiita auttamaan.

info@defendor.fi ja +358 50 567 5340

To foreign customers, orders through e-mail (info@defendor.fi). and we SHIP WORLDWIDE!! Deliverytime 4-6 weeks!! All magazines in webshop are license free in Finland.

Näytetään tulokset 1–15 / 298

Näytetään tulokset 1–15 / 298